China Impressions - 大型舞台演出-----“中国印象”

Familievoorstelling met 2000 jaar Chinese geschiedenis op toneel

De met 8 Awards bekroonde, de eerste, moderne Chinese show

China is in de belangstelling.
China Impressions is de eerste, moderne, spetterende avondvullende Chinese show voor het hele gezin.
Het allerbeste uit China's verleden en heden komen hier aan bod. Dans, acrobatiek, Kung Fu, fantastische muziek, Tai Chi, folkloristische dansen, kalligrafie, ballet, moderne dans, videobeelden en nog veel meer passeren razendsnel de revue in indrukwekkende scènes.

Voor de pauze maak je kennis met de Qin, Tang en Quin dynastie. De krijgers van het beroemde Terracotta leger komen tot leven. We nemen een kijkje aan het hof van de keizer. In de Gouden Eeuw van China zien we de dans met de 1000 handen, waarin de invloed van het Boeddhisme zichtbaar wordt. In de tuin van het paleis ontmoeten we de dames van het harem en de van liefde dronken dichter Li Bai. Het verjaardagsfeest van de laatste keizer van China vieren we met Peking Opera dansers en een feeëriek verlichte draak.
Na de pauze komt het moderne China aan bod en beginnen we met de voor velen onbekende, heftige jaren '30 en '40 in Shanghia! Met sensuele dames en Shanghai Jazz. Daarna gaat het in een snelle vaart door met scènes van het meest actuele Chinese leven. Deels super modern en groots, deels traditioneel en verfijnd. Laat je onderdompelen en proef de sfeer van het echte China!

Voor meer informatie, foto's en videobeelden bezoek www.chinaimpressions.nl

China Impressions is een Chinees-Nederlandse coproductie, die op verzoek geboekt kan worden voor een eenmalige exclusieve voorstelling of voor een tournee.

In 2013 gaat China Impressions op tournee door Brazilië