Amsterdams totaal anders Ballet

gaat op spitzen !

De gerijpte roze ‘ballerina’s’ van het Nationaal Ballet, het Nederlands Danstheater en het Scapino ballet dansen vrolijk door onder een andere naam: Het ‘Amsterdams totaal anders Ballet’.
Nu versterkt met twee 'kanjers' uit Brazilië

De gerijpte roze ex dansers van gerenommeerde balletgezelschappen uit binnen- en buitenland, hebben twee jongere dansers erbij: Flavio Marcos en Sergio Oliveira. Samen zorgen 'de jongens' opnieuw voor een voorstelling vol unieke ballet dejavue. Humor wordt afgewisseld met ontroerende momenten en alle clichés uit de danswereld komen aan bod: erotiek, stardom en de rivaliteit van: ik til mijn been net iets hoger op dan jij de jouwe! En dat op hoge leeftijd en spitzen!

Op het programma staan beroemde fragmenten uit Pas de Quatre op muziek van Césare Pugni, de Stervende Zwaan op muziek van Saint Saens en de kleine zwaantjes uit het Zwanenmeer op muziek van Tjaikovsky, Paquita op muziek van Léon Minkus en de 2de acte van Giselle op muziek van Adolphe Adam.
Naast dit avondvullend programma is er voor speciale gelegenheden de 'Partygroep' met optredens van 10 a 20 minuten.

Janiska Louiskaya Buignietsky (Jean Louis Bogner); Vlavnova Markarova (Flavio Marcos); Sergaya Olegskaya (Sergio Oliveira); Jekaterina Peltovsky (Franklin Pelt); Wirina Romanova (Willy Roemers); Balletmeester Maria Bovet. Choreoloog Karel Schorer. Kostuums Herma Stal. Theatertechniek Margré Datema van Theater NL..

Op veler verzoek wordt de 'Mooie Meisjes Mars' weer gedanst.